En İyi Kore Dizileri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Kore Dizileri
  4. »
  5. Introverted Boss Konusu-Oyuncuları

Introverted Boss Konusu-Oyuncuları

Merve Merve -
769 0
my shy boss afis

2017 Kore dizilerinden biri olan My Shy Boss konusu; Ro-Woon’un yeni çalışmaya başladığı şirketin esrarengiz CEO’sunun gerçekte kim olduğunu araştırmaya başlaması ile gelişen olayları anlatmaktadır. Introverted Boss Oyuncuları arasında Yeon Woo Jin ve Park Hye-Soo gibi isimler yer almaktadır.16 bölümden oluşmaktadır. Romantik Komedi türünde çekilmiştir. Dizinin diğer bilinen adı My Shy Boss’tur. Netflix‘te yayınlanmaktadır.

Introverted Boss Oyuncuları
Introverted Boss Oyuncuları

Introverted Boss Oyuncuları

Yeon Woo Jin: Eun Hwan Ki karakterini canlandırmaktadır. Çok utangaç birisidir ve sosyal fobisi vardır, insanları fazla düşünen, empati duygusu çok güçlü olan bir adamdır. Çalışanlarının karşısına çıkmadan, kendisini odasına kapatan biridir. Bu utangaçlığını üzerinden atmak için iş arkadaşlarıyla beraber çözüm bulmaya çalışacaktır.

Introverted Boss Oyuncuları-Yeon Woo Jin
Introverted Boss Oyuncuları-Yeon Woo Jin

Babasının şirketinde CEO olarak çalışmaktadır. Babası milletvekilidir ve aynı zamanda başkan olmak için adaydır. Babasının mesleğinden dolayı sosyal hayatı konusunda daha dikkatli olmak zorundadır. Bir gün sekreteri olan Chae Ji Hye ofisinin camından atlayarak intihar eder. Herkes  bu durumdan Eun Hwan Ki’yi sorumlu tutar. Aslında olay çok farklıdır.

Yanında rahat olduğu iletişim kurduğu tek arkadaşını da kaybeden Eun Hwan Ki, durumdan çok etkilenir ve üç yıl boyunca her gün ölen sekreterinin kız kardeşine çiçek göndermektedir. Olayın sorumlusu o değildir ama o kendisini suçlu hissederek yaşar. Fazlasıyla zeki ama bir o kadar da çekingen biridir. O yüzden şirkette kimse onu tanımamaktadır. Çalışanlarının karşısına çıkmadan, kendisini odasına kapatan biridir. Bu utangaçlığını üzerinden atmak için iş arkadaşlarıyla beraber aşmaya çalıcaktır.

Introverted Boss Konusu-1
Introverted Boss Konusu-1

Park Hye-Soo: Eun Hwan-Ki’nin şirketinde yeni çalışmaya başlayan Chae Ro-Woon karakterini canlandırmaktadır. Kişilik olarak neşeli, enerjik, tatlı birisidir. Patronu olan Eun Hwan-Ki’nin gerçekten nasıl biri olduğunu merak eder ve bunu bulmak için elinden geleni yapacaktır.

Ablası sekreterlik yaptığı şirketin camından atlayarak intihar etmiştir ve bu yetmezmiş gibi annesini de kaybeder. Aslında şuanda çalıştığı yerde ablasının intikamını almak için bulunmaktadır. Bu yüzden ablasının neden böyle bir şey yaptığını bulmak ister ve şirkette çalışmaya başlamıştır. Kendisini saklayan patronun kim olduğunu, nasıl biri olduğunu bulmaya çalışır. Birlikte çalışmaya başladıktan sonra aralarında duygusal bir bağ kurulur. Birbirlerinden hoşlanmaya başlarlar.

Introverted Boss Oyuncuları-Park Hye-Soo
Introverted Boss Oyuncuları-Park Hye-Soo

Yoon Park: Kang Woo il karakterini canlandırmaktadır. Yetimhane de büyümüş daha sonra da Eun Hwan Ki’nin ailesi tarafından evlatlık olarak alınmıştır. Şirkette ikinci CEO olarak çalışmaktadır ve çok başarılı bir çalışandır. Eun Hwan Ki’nin en yakın arkadaşıdır ve kız kardeşiyle nişanlıdır.

Introverted Boss Konusu

Introverted boss Konusu kısaca; Zengin bir adamın oğlu ve babasının şirketinde CEO olan Eun Hwan Ki ile Eun Hwan Ki’nin şirketinde çalışan Chae Ro-Woon arasında geçen olayları anlatmaktadır. Chae Ro-Woon’ın bu şirkete girmesinin nedeni ablasının neden intihar ettiğini öğrenmek ve bu şirketin CEO’su olan Eun Hwan Ki’nin gerçekte kim olduğunu araştırmaya başlaması ile gelişen olaylar zinciri anlatılacaktır.

Chae Ro-Woon genç ve güzel bir kadındır, şirkete alındıktan sonra, çalışkanlığı ve enerjisiyle tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır. Şirkette tek dikkatini çeken şey ise şirketin CEO’su Eun Hwan-Ki dir. Onun bu esrarengiz durumu kendisinde onda aşırı bir merak uyandırır. İş hayatına devam ederken bir zaman sonra kendisini sürekli olarak Eun Hwan-Ki’nin kişiliğini çözmeye uğraşırken bulacaktır.

Introverted Boss Konusu
Introverted Boss Konusu

Introverted Boss Yorum

Introverted Boss Yorum; Introverted Boss Kore dizisi genel anlamda eğlenceli güzel bir diziydi. Oyuncu kadrosu olarak çok iyi buldu, bütün karakterler başarılıydı. Utangaç patronumuzu canlandıran Yeon Woo Jin‘i çok sempatik buldum.

Şirket içerisinde ki çalışanlar ve konuları çok sevimliydi. Park Hye Soo’nun oyunculuğu da fena değildi, bir dönem K-Pop Star’da bulunmuş bir yarışmacıdır ve bu şekilde tanınmış aktörlerden biridir. Başrol ikilimiz gayet iyiydi, bu Kore dizimiz de bir aşk üçgeni bulunmaktadır. Ben diziyi genel anlamda sevdim, herkese tavsiye ederim.

Introverted Boss Yorum
Introverted Boss Yorum

Introverted Boss Konusu’na ve türüne benzer dizileri seviyorsanız önereceğim dizi: Touch Your Heart

Kore dizi önerisi: Are You Human? konusu veoyuncuları hakkında daha detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Introverted Boss Fragmanı

https://youtu.be/V-xOpzCi1hg
Introverted Boss Fragmanı
Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir