En İyi Kore Dizileri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. En İyi Kore Dizileri 2021 Listesi

En İyi Kore Dizileri 2021 Listesi

Merve Merve -
749 0

Güney Kore dizileri hayranları bu listeyi sizler için derledik. En iyi Kore dizileri 2021, Netflix Kore dizileri, Kore dizi önerileri, en çok izlenilen Kore dizileri gibi bilgiler bulmanız mümkün.

Kore dizileri 2021’de ses getiren yapımlar

Kore dizileri 2021 yılında oldukça büyük ses getirdi. Sizlere 2021 yılı çekilmiş kore dizi öneri listesi hazırladım. İzlemediğiniz varsa not alabilirsiniz. İzlediğiniz dizi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

1)SQUİD GAME

kore-dizileri-2021-Squid Game
Squid Game

Kore dizileri 2021 yılında büyük patlama yaşadı. Squid Game dizisi gerilim- drama türünde bir Kore dizisidir ve bir hayatta kalma mücadelesini ekrana taşıyan sürükleyici bir dizi olarak karşımıza çıktı. 2021 yılında çekilen en iyi Kore dizisi olmayı başardı. İzlenme rekorları kırdı. Squid Game konusu: Paraya ihtiyacı olan yüzlerce oyuncu, tuhaf bir davet alır. Davette onlara yüklü bir ödül karşılığında çocuk oyunlarında yarışmaları teklif edilir. Teklifi kabul eden oyuncular, yarışmayı kazanırlarsa 40 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacaktır. Ancak ödül ödül bu kadar yüksek olsa da oyunların ölümcül riskleri vardır. Squid Game bugüne kadar Netflix’te en büyük K-drama oldu diyebiliriz. Kore dizileri 2021 yılında yayınlanmış diziler arasında 1.sırada yerini almıştır.

2)HELLBOUND

kore-dizi-önerileri-HELLBOUND
HELLBOUND

Güney Kore dizisi Hellbound, ilk gününde 80’den fazla ülkede en çok izlenen Netflix televizyon serisi oldu. Hellbound izlenme oranıyla son zamanların en çok izlenen, en çok ses getiren dizilerinden biri olmayı başardı.

Konusu kısaca şöyle; Dünya tam anlamıyla cehenneme dönmüştür, dünya dışı varlıklar, insanları cezalandırarak onları cehenneme mahkum etmiştir. Seul’un ortasında, kalabalıkların gözü önünde inanılmaz cehennem görüntüleri yaşanır.

Yaşananlar büyük bir kargaşaya neden olur. Bu gizemli varlıklar insanları cehenneme mahkum eder ve mahkum edilen kişileri zalimce yakarak öldürmek için tam olarak belirtilen vakitte ortaya çıkarlar. 2021 En iyi Kore dizileri arasında yerini almıştır. Netflix’te yayınlanmaktadır.

3) VİNCENZO

 VİNCENZO
VİNCENZO

Dizi, bir İtalyan aile tarafından evlat edinilen Vincenzo Cassano’nun(Song Joong-Ki) hikayesini anlatmaktadır. Kore’de ki adı Park Joo-Hyung olan Vincenzo Cassano, İtalya’da mafyalara danışmalık yapan bir avukat olarak hayatını sürdürmektedir. Ancak, mafya grupları arasında bir savaş başlayınca Kore’ye geri döner. Burada, sosyal adaleti kendi yoluyla sağlamaya çalışır.

Adı türlü yolsuzluklarla anılan çok büyük bir holdingi kendi silahıyla vurmaya karar verir. devletin adaleti sağlayamadığı kişilere dava açarak kendi adaletini sağlamaya çalışacaktır. En iyi Kore dizileri arasında yerini almıştır. Netflix’te yayınlanmaktadır.

4) LOVESTRUCK in the CİTY

love-in-the-city
love-in-the-city

Lovestruck in the City 2021 yılında yayınlanan en iyi Kore dizileri arasına girmiştir. Başrollerini Ji Chang-wook ve Kim Ji-won paylaşmıştır. Dizinin konusu, şehrin yoğun temposunda hayatta kalmaya çalışan bir grup gencin gerçekçi romantik ilişkilerini konu almaktadır. Yaz aşkı yaşadığı özgür ruhlu kadını unutamayan tutkulu bir mimar, onunla Seul sokaklarında tekrar bir araya gelebilmeyi ummaktadır. Lovestruck in the City dizisi hakkında detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Netflix’te yayınlanmaktadır.

5)MY NAME

My-Name
My-Name

Kore dizileri 2021 yılı en iyi Kore dizilerinin 5.sırasında yer alan My Name kısa süre de büyük izleyici kitlesine ulaşmıştır. Aksiyon ve macera türünde olan dizimizin konusu; Yoon Ji-Woo’nun(Han So Hee) babasının öldürülmesinin ardından intikam hırsı ile yanıp tutuşmaktadır, mafya patronuna güvenerek, onun yönlendirmelerine uyum sağlar. Babasının intikamını almak için bir polis teşkilatına giren kadın, güvendiği mafyanın dediklerini yapar. Netflix’te yayınlanmaktadır.

6) MOVE TO HEAVEN

move to heaven
move to heaven

Dizi, Asperger sendromu olan Tan Jung-Sang ile eskiden mahkum olan amcası Lee Je-Hoon etrafında gelişen olayları anlatmaktadır. Birlikte yaşam ve ölümün, aile ve iletişimin önemini kavrarlar. Asperger sendromu: diğer insanlarla etkileşimi oldukça zorlaştıran gelişimsel bir bozukluk – sosyal becerileri zayıftır, rutini severler ve değişiklikten hoşlanmazlar. 2021 yılında yayınlanmış Kore dizileri arasında adını duyurmayı başarmıştır. Netflix’te yayınlanmaktadır.

7)HELLO ME!

hello-me
hello-me

17 Şubat 2021 tarihinden yayınlanmaya başlayan 2021 yapımı Kore dizilerinden biridir. Dizi, romantik, komedi, fantastik türünde yer alıyor. KBS2 ve Netflix ortak yapımı olan dizi önce Güney Kore’de KBS2 tarafından yayınlanmıştır. 37 yaşında kendinin 17 yaşındaki hali ile karşılaşan Ban Ha-Ni’nin (Choi Gang-Hee) etrafında dönmektedir.

37 yaşında, bekar ve işsiz kalma riski ile karşı karşıya olan Ban Ha-Ni, bir gün 17 yaşındaki hali (Lee Re) ile karşılaşır. Şuan çevresindeki insanların kendisine köle muamelesi yapmalarına göz yuman ve çekingen biri olmasına karşın 17 yaşındaki hali kendisinin tam zıttı bir karaktere sahiptir. Kore dizileri 2021 yılı en iyi Kore dizileri arasında yer almıştır. Netflix’te yayınlanmaktadır.

8) Nevertheless

Nevertheless
Nevertheless

Kore Dizileri 2021 yapımlarından biridir. Bölümleri 1 saat 10 dakikalık bölümlerden oluşuyor. Başarılı dizinin kadrosunda Song Kang, Han So-Hee, Chae Jong-Hyeop ve Kim Min-Gwi gibi isimler yer alıyor. Nevertheless Konusu , birisi ile çıkmakla ilgilenmeyen Song Kang ile aşka inanmayan Yoo Na-Bi’nin etrafında dönmektedir. İkili karşılaştıktan sonra birbirlerine karşı romantik hisler beslemeye başlar ve değişirler. Netflix’te yayınlanmaktadır.

9) MAD FOR EACH OTHER

mad-for-each-other
mad-for-each-other

Kapı komşusu olduklarını ve aynı psikiyatriste gittiklerini fark eden bir adam ile bir kadın, durumdan hiç hoşlanmasalar da birbirlerinden uzak durmakta zorlanır. Hayatları alt üst olmuş bu iki kişinin arasında ki romantik ilişkiyi konu almaktadır. Geçmişte yaşadıkları ilişkiler yüzünden kötü tecrübeler yaşamış olan ikili (No Hwi Oh ve Lee Min Kyung) kendi iyileşme süreçlerini yaşarken birbirlerine aşık olmaya başlarlar. Netflix’te yayınlanmaktadır.

10)HOMETOWN CHA CHA CHA

Hometown-Cha-Cha-Cha
Hometown-Cha-Cha-Cha

2021 romantik komedi türünde çekilmiş bir Kore dizisidir. Bir sahil kasabasında geçen sakin ve rutin bir hayatı izlerken, bir yandan güzel bir romantik hikaye izlediğimiz Hometown Cha Cha Cha dizisi 2021 yılının en sevilen yapımlarından biri oldu. Dizinin başrollerinde Shin Min Ah ve Kim Seon Ho bulunuyor. Netflix’te yayınlanmaktadır.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir